Bezirganbahçe İlkokulu
İstasyon mah. Kömürcüyolu cad. Yenimektep sok.no46 Küçükçekmece/İSTANBUL

VİZYON

Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda , çağdaş insan anlayışı ile bütün yenilikleri topluma aktaran ve bu şekilde toplumsal mutluluğu ve kalkınmayı hedefleyen, insan hak ve özgürlüklerine saygılı, üretken, araştırmacı, kendisi ile barışık, sorumluluk sahibi bireylerin yetişmesine katkıda bulunmak

MİSYON

Türk Milli Eğitiminin amaçlarına uygun olarak, toplumsal mutluluğun ve kalkınmanın anahtarı konumunda olan nitelikli insan gücü yetiştirilmesinde; Türk Milletinin çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, seçkin bir ortağı olmasına; aklın ve bilimin ışığında, vermiş olduğumuz hizmet alanında ülkemizin kalkınması ve çağdaş dünyada hak ettiği yeri alması için öğrencilerimizi topluma yararlı bir birey olarak, en iyi şekilde yetiştirmeye katkıda bulunmaktır.

TAM GÜN

İl merkezine uzaklığı 23 km